Artikelen

L-Arginine Topsport

L-Arginine is een veelzijdig aminozuur dat geschikt is voor alle sporters. Het helpt het lichaam bij het opruimen van de afvalstoffen waardoor trainingen minder snel vermoeiend worden.

Dat klinkt natuurlijk al goed. Daarnaast helpt L-Arginine het lichaam bij de herstelprocessen en wederopbouw van beschadigd spierweefsel na de training. Het is dus een niet te onderschatten supplement voor de topsporters, maar dus ook voor alle andere sporters.

» Lees meer over L-Arginine Topsport

Papaya Enzym

De algemene werking van enzymen Ons lichaam is opgebouwd uit cellen. Elke cel neemt voedsel op en zet dit om in andere stoffen en afbraakproducten, welke weer worden uitgescheiden.

Het omzetten van stoffen wordt gedaan door enzymen. De belangrijkste stoffen voor de processen in de cel zijn dus enzymen. Verbindingen, die door de enzymen worden omgezet, zetten metabolische processen in gang. Papaya: Dit zijn eiwitten die in de meeste gevallen door het lichaam zelf worden aangemaakt en bestaan uit deeltjes die van eiwitten die afkomstig zijn uit de voeding. Vaak is een enzym een samengesteld eiwit, dit wil zeggen een eiwit dat chemisch verbonden is met een niet-eiwit, dit heet dan coënzym en kan als activator optreden. Een enzym is dus een splitsings en ontledingsstof, dat een scheikundig proces in het organisme in gang zet en bevordert. Een enzym is in feite een biochemische katalysator, die onmisbaar is voor de werking van onze stofwisseling en spijsvertering in ons lichaam.

» Lees meer over Papaya Enzym

Sportboost blessurecrème

Sportboost Blessurecrème is een crème die 100% natuurlijk is en speciaal is samengesteld vanuit lichaamseigenstoffen, een complex van enzymen, aminozuren, vitamines, kruiden, oliën en plantaardige vetten.

Geen van de ingrediënten komt voor op internationale dopinglijsten en is daarom dus zonder problemen te gebruiken bij alle topsporten. 

Sportboost Blessurecrème is voor de verzorging van spier en bot blessures. Hij optimaliseert de conditie van spieren en pezen, corrigeert de doorbloeding en ontspant de vaten en spieren. Hij verbetert de doorbloeding van het weefsel waardoor zwellingen verminderen en de weefselconditie wordt verbeterd.

» Lees meer over Sportboos Blessurecrème