Over Corpus Health

Bij Corpus Health in Zoetermeer staan lichaam en geest centraal. VirussenCorpus Health - alternatieve geneeswijze. Als u uitbehandeld bent bij de dokter.
en bacteriën hebben niets te zoeken in een gezond lichaam.

Wij gaan ervan uit, dat als je aanvult wat het lichaam tekort komt, het lichaam in staat is zichzelf te genezen. Daarnaast staan wij ook voor preventieve gezondheid. Niet wachten totdat je ziek wordt, maar preventieve maatregelen nemen om niet ziek te worden.

Wij laten uw lichaam weer zo optimaal mogelijk functioneren door middel van enzymtherapie, neurofeedback, AVE, rTMS, CES, tDCS en lichttherapie of een combinatie hiervan. Wij combineren onze behandelmethoden op basis van oude en nieuwe Westerse natuurgeneeskunde. Maar wij putten ook uit de meer dan 6000 jaar oude kennis van de Oosterse geneeskunde op het gebied van kruiden en energetische geneeswijze. Dus gezondheid van binnenuit.

Neem vrijblijvend contact met ons op en ga u beter voelen.
 

Werkwijze Corpus Health

Corpus Health is een vooruitstrevende praktijk, waar een Werkwijze van Corpus Health: innovatief, comfortabel, persoonlijk
breed scala aan therapieën aangeboden wordt. 
Wij werken vanuit de filosofie, dat gezondheid van binnenuit komt. In onze hersenen bijvoorbeeld, bij de aanmaak van stoffen, die we nodig hebben om ons lichaam goed te laten functioneren.

Ons lichaam is in staat zichzelf te genezen en gezond te houden, als het de juiste bouwstenen, enzymen en stimulansen krijgt. We doen dus, door middel aanvullen van tekorten, een beroep op het zelfgenezende vermogen van de mens. We doen niet aan symptoombestrijding. Daarnaast staan we ook voor preventieve gezondheid; niet wachten totdat u ziek wordt, maar de juiste preventieve maatregelen nemen om niet ziek te worden.

De kracht van onze werkwijze zit in de geïntegreerde aanpak; we combineren verschillende therapieën om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Binnen de verschillende therapieën staan onze enzymtherapie en voedingssupplementen echter altijd centraal.

Wij bieden dus geen standaard behandeling, voor bv. ADHD, aan, maar een behandeling op maat, wat wil zeggen, dat we de behandeling feilloos afstemmen op wat u nodig heeft, passend bij uw specifieke lichamelijke en/of geestelijke klachten. Immers ieder mens is uniek en heeft daarom ook een unieke benadering en behandeling nodig.

Bij Corpus Health willen wij u in een prettige omgeving op een transparante, efficiënte, persoonsgerichte manier therapie geven.
Enkele kernpunten van onze benadering zijn:

Innovatief
Corpus Health investeert voortdurend in nieuwe technologie en kennis. Wij combineren de nieuwste technieken met de modernste apparatuur. Zo zijn wij recent gestart met rTMS therapie en de ESTeck Complex bodyscan.

Comfortabel
De behandelsessies zijn comfortabel en aantrekkelijk. U kunt de behandelsessies in alle rust en privacy in een eigen kamer, vanuit een comfortabele stoel, volgen. Afhankelijk van de therapie, kunt u naar muziek luisteren of een film kijken, terwijl u traint. Er zijn drie units, die elk hun eigen trainingsmogelijkheden hebben.

Persoonlijk
De meeste cliënten komen bij ons als ze “uitgedokterd” zijn, wat wil zeggen, als het reguliere circuit geen antwoord op hun klachten/problemen meer heeft. Bij ons vindt u in alle rust een luisterend oor en zult u de term “u moet ermee leren leven” niet horen. Wij zijn persoonlijk bij u en ons werk betrokken. Wij nemen de tijd voor iedereen.