Nieuwsbrief Maart 2018

Integrale Therapie Zoetermeer - Bodyscan - rTMS - Audiovisuele Entrainment - Enzymtherapie - Cardioscan - Cefaly - Neurofeedback - tDCS - QEEG - EEG

Nieuwste ontwikkelingen

De laatste tijd hebben wij zeker niet stil gezeten! Lees in deze nieuwsbrief over de mogelijkheid voor een tinnitus behandeling en onze open dag op 24 maart.

Tinnitus behandeling

Heeft u last van piepen, knarsen, brommen of andere geluiden in uw oor, die niet van buitenaf komen? Dit is vaak levensveranderend. Vaak wordt er tegen u gezegd ‘leer er maar mee leven’. Niet bij Corpus Health! Sinds maart kunnen wij bij Corpus Health tinnitus wel behandelen. Afhankelijk van hoe erg het is kan het aanmerkelijk worden verlicht en in sommige gevallen kunnen de tinnitusklachten volledig verdwijnen. Wij gebruiken hiervoor de vernieuwde techniek van tDCS. Voor meer informatie over tinnitus kunt u onze blog lezen. Meer informatie over de behandeling is hier te vinden. 

De laatste tijd hebben wij zeker niet stil gezeten! Lees in deze nieuwsbrief over de mogelijkheid voor een tinnitus behandeling en onze open dag op 24 maart.

 

Open dag Bodyscan

Op zaterdag 24 maart houden wij een open dag om een ieder kennis te laten maken met de bodyscan. Tussen 9.00 uur en 17.00 uur bent u van harte welkom om tegen een zeer gereduceerd tarief een bodyscan te laten maken. De bodyscan zal kort worden besproken. Voor meer uitleg en een behandelplan kunt u een afspraak maken bij de balie. 
Op deze dag kunt u ook tegen een kleine vergoeding een cardioscan laten maken. Dit is een goede aanvulling op de informatie uit de bodyscan.
Meer informatie kunt u vinden op onze website

Integrale Therapie Zoetermeer - Bodyscan - apparaat

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze praktijk aan de Willem Dreeslaan 201 in Zoetermeer!

Met vriendelijke groet,
Het team van Corpus Health

Corpus Health voorkant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *