Nieuwsbrief Juli 2018

Integrale Therapie Zoetermeer - Bodyscan - rTMS - Audiovisuele Entrainment - Enzymtherapie - Cardioscan - Cefaly - Neurofeedback - tDCS - QEEG - EEG

Wist u dat…

niet alleen oudere mensen dementie kunnen krijgen? Het ontwikkelproces van dementie begint vaak al veel eerder. In sommige gevallen kunnen mensen onder de 35 jaar ook al dementie hebben. Zorg daarom al preventief voor het tegengaan van uw verouderingsproces, zodat u van het leven kunt blijven genieten! Wat uw lichaam hierbij helpt is de Blue Green Algae van Corpus Health: hèt antwoord voor een gezond lichaam en gezonde geest. Dit product zit boordevol essentiële voedingsstoffen voor de mens: enzymen, spore-elementen, vitamines en mineralen. Tegenwoordig zitten in ons voedsel niet meer alle voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Maar die zitten dus wèl in Blue Green Algae! Het supplement is voor zó veel processen in het lichaam een goede aanvulling, dat we dit niet allemaal in één keer kunnen benoemen. In deze nieuwsbrief staat Blue Green Algae centraal in combinatie met Alzheimer: gebruik het preventief, of gebruik het ter ondersteuning tijdens een van onze Alzheimer behandelingen!
In de komende nieuwsbrieven zullen we steeds wat meer stukjes van de sluier oplichten wat Blue Green Algae allemaal voor u kan betekenen.

 

 

Dementie

Voor de zoveelste keer naar de keuken lopen en steeds vergeten wat u daar ging doen?

Wat is dementie precies? En hoe ontstaat het? Alzheimer is de meest voorkomende vorm van dementie. Lees hier alles over in onze nieuwe blog!
Met de technieken die Corpus Health in huis heeft kunnen we al in een vroegtijdig stadium zien of er aanleg is voor het ontwikkelen van Alzheimer. Daardoor kunnen we dus op tijd beginnen met behandelen om het proces voor te zijn of te stoppen.
Eind 2018 verwacht Corpus Health een nieuwe behandeling tegen Alzheimer te kunnen gaan gebruiken, om de Alzheimer daadwerkelijk aan te kunnen pakken.

Corpus Health - Dementie - Alzheimer
Corpus Health - Blue Green Algae

Blue Green Algae: Gezondheid uit een potje

Echt alle voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft binnenkrijgen? Neem dan de Blue Green Algae! Kleine hoeveelheden van de Blue Green Algae bevatten al voldoende voedingsstoffen voor het gehele lichaam. Twee van deze voedingsstoffen zijn eiwitten en aminozuren. Samen vormen zij een basis voor de aanmaak van hormonen en neurotransmitters. Dit is de basis van ons brein. Een “must have” dus om de conditie van uw hersenen, en uw hele lichaam, te verbeteren. Blue Green Algae kan preventief gebruikt worden, maar ook als de functie van de hersenen al verminderd is. Blue Green Algae is uniek. Het is breed toepasbaar. En het hele bijzondere is dat het door het celmembraan in de hersenen heen gaat, om van binnenuit te gaan werken en te repareren. Het op deze manier aanvullen van alle benodigde voedingsstoffen zou kunnen bijdragen aan een betere gezondheid!
Meer informatie? Bel of mail ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *