Nieuwsbrief Juni 2018

Integrale Therapie Zoetermeer - Bodyscan - rTMS - Audiovisuele Entrainment - Enzymtherapie - Cardioscan - Cefaly - Neurofeedback - tDCS - QEEG - EEG

Loopt u ook zo te puffen?

Of vaak benauwd? Misschien wel constant moe? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om bij Corpus Health een cardioscan te laten maken. Van 18 juni t/m 23 juni is de week van het hartritme. Laat u in deze week een scan maken? Dan krijgt u 20% korting op uw cardioscan!

Cardioscan: Waarom? Voor wie? Voor iedereen! Kom gelijk te weten hoe uw algemene conditie is én hoe uw hart conditie is. Gelijk aan de slag om de conditie te verbeteren? Ja! Met het advies wat uit de scan volgt kunt u dezelfde dag nog beginnen met het verbeteren van uw conditie.

Bel nu voor een afspraak!

Corpus Health - Cardio scan

Hooikoorts

Het is weer die tijd van het jaar… U bent weer aan het snotteren, heeft tranende ogen en moet constant niezen. Het is zo vermoeiend en van grote invloed op uw dagelijks leven. Maar hoe komt het dan dat anderen om u heen daar geen last van hebben? Die hebben vast preventief een enzymkuur van Corpus Health gevolgd!

 

Wat is hooikoorts?

De allergische reactie die we hooikoorts noemen wordt veroorzaakt doordat het lichaam de pollen in de lucht ziet als schadelijke stoffen en dus het lichaam wil beschermen hiertegen. In dit proces komt er histamine vrij, wat de vervelende ‘hooikoortsklachten’ veroorzaakt. Om de klachten te verlichten of te voorkomen, moet het histamine gehalte gereguleerd worden, zodat er een goede balans ontstaat.
 

Wat is er aan te doen?

Corpus Health heeft een enzymkuur ontwikkeld die de oorzaak van de hooikoorts aanpakt. De kuur volgt u van december tot en met februari om vanaf maart geen last meer te hebben van hooikoortsklachten. Bent u de kuur vergeten? Ook dan hebben we een oplossing! Met een speciale enzym-neusspray kunt u direct de klachten verlichten en tevens wordt ook hiermee de oorzaak van de hooikoortsklachten aangepakt.
De enzymtherapie helpt het lichaam om de natuurlijke processen te herstellen. Zo helpt de enzymtherapie in het geval van hooikoorts bij het inactiveren van de vrijgekomen histamine, waardoor het histamine gehalte niet te hoog wordt en dus minder klachten zal gaan veroorzaken. 

Wilt u ook lekker buiten kunnen lopen met mooie dagen, zonder al die vervelende hooikoorts klachten? Bel dan nu om een afspraak te maken en zie wat enzymtherapie voor u kan doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *