Nieuwsbrief open dag Wattbike

Integrale Therapie Zoetermeer - Bodyscan - rTMS - Audiovisuele Entrainment - Enzymtherapie - Cardioscan - Cefaly - Neurofeedback - tDCS - QEEG - EEG

De open dag voor de Bodyscan was een succes!

We zijn blij dat we weer zo veel mensen kennis hebben kunnen laten maken met de bodyscan. Naast het vaststellen van oorzaken voor bestaande klachten, biedt de bodyscan ook mogelijkheden voor preventieve zorg. Voorkomen is immers beter dan genezen. Nog geen bodyscan (kunnen) laten maken bij Corpus Health? Neem dan vandaag nog contact op om u morgen beter te voelen!

wattbike open dag

Open dag Wattbike Center Zoetermeer

Graag willen wij u ook kennis laten maken met Wattbike Center Zoetermeer, gevestigd in de hoogtekamer van Corpus Health. De combinatie van een Wattbike en de hoogtekamer bootst zo optimaal mogelijk een training in de bergen na. Het is net alsof je echt ‘op hoogte’ aan het trainen bent. Hierdoor wordt je lichaam getraind om met minder zuurstof, net zo goed te presteren.
 

De open dag is op 7 april, van 10:00 tot 16:00 in de hoogtekamer van Corpus Health. Vanaf 11:00 wordt er elk heel uur een training gestart die 30min duurt. Hierbij staat de hoogtekamer aan op een hoogte tussen 1500 en 2000 meter. Onze trainers zullen iedereen zo goed mogelijk begeleiden voor een optimale ervaring. 

Je dient eigen sportkleding mee te nemen, bij voorkeur een fietsbroekje. Ervaring zegt dat het gebruik van een fietsbroek verstandig is. Daarnaast zijn sportschoenen nodig. Indien je wielrenschoenen hebt, kun je deze ook gebruiken. Er zijn Shimano SPD, SPD SL en Keo pedalen aanwezig!

De proeftrainingen op deze dag zijn gratis. Het is niet toegestaan om in meerdere proeftrainingen mee te doen. Zo geven we anderen ook de mogelijkheid om te komen trainen en daarnaast heeft je lichaam tijd nodig om te herstellen na een proeftraining.

U kunt zich hier aanmelden voor een van de proeflessen op de open dag van 7 april. 

Volg ook onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen!

Zien we u ook op 7 april in de hoogtekamer van Corpus Health?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *