CORPUS HEALTH

Corpus Health is een vooruitstrevende praktijk, waar een breed scala aan therapieën aangeboden wordt. Wij werken vanuit de filosofie dat gezondheid van binnenuit komt. Vanuit onze hersenen bijvoorbeeld: bij de aanmaak van stoffen die we nodig hebben om ons lichaam goed te laten functioneren.

Integrale Therapie Zoetermeer - Locatie

ZELFGENEZEND VERMOGEN VAN HET LICHAAM

Ons lichaam is in staat zichzelf te genezen en gezond te houden, als het de juiste bouwstenen, enzymen en stimulansen krijgt. We doen dus, door middel van het aanvullen van tekorten, een beroep op het zelfgenezende vermogen van het lichaam. We doen niet aan symptoombestrijding. Daarnaast staan we ook voor preventieve gezondheid. Niet wachten totdat u ziek wordt, maar de juiste preventieve maatregelen nemen om niet ziek te worden.

De kracht van onze werkwijze zit in de geïntegreerde aanpak: we combineren verschillende therapieën om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Binnen de verschillende therapieën staan onze enzymtherapie en voedingssupplementen echter altijd centraal. Wij combineren onze behandelmethoden op basis van oude en nieuwe Westerse natuurgeneeskunde. Maar wij putten ook uit de meer dan 6000 jaar oude kennis van de Oosterse geneeskunde op het gebied van kruiden en energetische geneeswijzen. Dus gezondheid van binnenuit.

Wij bieden geen standaard behandeling, voor bv. ADHD, aan, maar een behandeling op maat. Dat wil zeggen dat we de behandeling feilloos afstemmen op wat u nodig heeft, passend bij uw specifieke lichamelijke en/of geestelijke klachten. Immers ieder mens is uniek en heeft daarom ook een unieke benadering en behandeling nodig.

Bij Corpus Health wordt u door daarvoor opgeleide en gecertificeerde therapeuten in een prettige omgeving behandeld. Dit doen wij op transparante, efficiënte en persoonsgerichte manier. 

ENKELE KERNPUNTEN VAN ONZE BENADERING

INNOVATIEF

Corpus Health investeert voortdurend in nieuwe technologie en kennis. Wij combineren de nieuwste technieken met de modernste apparatuur. Zo zijn wij gestart met rTMS therapie en de ESTeck Complex bodyscan. De nieuwste producten zijn op dit moment de Cardioscan en De Hoogtekamers.

 

Integrale Therapie Zoetermeer Beeldmerk

COMFORTABEL

De behandelsessies zijn comfortabel en aantrekkelijk. U kunt de behandelsessies in alle rust en privacy in een eigen kamer, vanuit een comfortabele stoel volgen. Afhankelijk van de therapie, kunt u naar muziek luisteren of een film kijken, terwijl u ‘traint’. Er zijn drie units, die elk hun eigen trainingsmogelijkheden hebben.

 

Integrale Therapie Zoetermeer Beeldmerk

PERSOONLIJK

De meeste cliënten komen bij ons als ze “uitgedokterd” zijn, wat wil zeggen, als het reguliere circuit geen antwoord op hun klachten of problemen meer heeft. Bij ons vindt u in alle rust een luisterend oor en zult u de term “u moet ermee leren leven” niet horen. Wij zijn persoonlijk bij u en ons werk betrokken.

 

Integrale Therapie Zoetermeer Beeldmerk