REFERENTIES

Hier kunt u lezen wat onze cliënten van ons vinden. Wilt u ook een referentie achterlaten? Dit stellen wij zeer op prijs en mag naar info@corpushealth.nl

Integrale Therapie Zoetermeer Beeldmerk

“DE ZORGVULDIGHEID VOND IK BUITENGEWOON PLEZIERIG”

De praktijk van Corpus Health wordt gekenmerkt door deskundigheid en toewijding aan de patiënten. Deskundigheid is wat je hoopt te vinden in de zorg en daarin ben ik niet teleurgesteld. Na het herseninfarct kwam ik terecht bij de neuroloog, die een scan en een onderzoek heeft gedaan. Hij heeft het geheel besproken en heeft me vervolgens aan m’n lot overgelaten. Daarna ben ik bij Corpus Health terechtgekomen, alwaar ik een totaal andere eerste indruk kreeg. De zorgvuldigheid vond ik buitengewoon plezierig. De basis van de therapie is de co-enzymtherapie; deze heeft een gunstige werking op de hersenen. In de loop der jaren heeft Corpus Health eerdere co-enzymen ontwikkeld, steeds met een ander gebied en werkingssfeer. Het blijken krachtige supplementen, waarmee goede resultaten worden geboekt.

Als tweede element van de therapie werd neurofeedback ingezet. Het is een algemene term, die meestal bestaat uit “kant en klare” pakketten van de computer. Echter bij Corpus Health zijn de pakketten zelf bijgeschreven en afgestemd op het probleem van de patiënt. Dit is mogelijk door de deskundigheid en creativiteit van Fred (van Corpus Health), waardoor er snellere vorderingen mogelijk zijn. De manier van werken is toegankelijk en dat komt mede omdat hij altijd bereidt is om iets uit te leggen.

Als derde element was er het weghalen van de eiwitten, die zorgen voor een disfunctioneren van de hersenen. Eerst vond ik dat griezelig, maar het viel geweldig mee. Tot slot is er een heerlijk kopje koffie. Ik kom er graag; voel duidelijke resultaten en ik sta nog maar aan het begin van de therapie. Hartelijk dank Fred en Carlita.

– Marlies –

JE STAAT ER VERSTELD VAN HOE DE VOORUITGANG IS, DIE JE IN DE LOOP DER WEKEN BEMERKT

“Als patiënte van Corpus Health vind ik de locatie verzorgd, functioneel en gezellig. Je wordt spontaan ontvangen door Fred of Carlita. Mijn sessies van neurofeedback zijn niet te lang in mijn beleving. Er is grote verscheidenheid in films, aangepast aan leeftijden en interesses. Als je vooruitgang merkt in de loop der weken, krijg je bewondering voor al deze technieken en Fred, die de software ervan feilloos weet te bedienen. Moet je eventueel enzymen of andere middelen innemen, dan zijn er geen bijwerkingen. Je staat er versteld van hoe de vooruitgang is, die je in de loop der weken bemerkt. Als je de resultaten wilt zien, mag je die bekijken; als familie of partner krijg je er uitleg van. Na afloop is er tijd voor een kopje koffie of thee en heb je de gelegenheid om wat vragen te stellen aan Fred”. 

– A.S. uit de Lier –

“BEDANKT CORPUS HEALTH VOOR DE ONDERSTEUNING BIJ SNEL WEER AAN DE SLAG KUNNEN”

Na drie dagen griep was ik eindelijk weer een beetje op de been en begon mijn neus vol te zitten. Natuurlijk deed ik net het goede kastje open en vond de neusspray van Corpus Health. Direct lucht. Heerlijk. Het prikt even in het begin, maar je merkt gelijk het resultaat. Ik heb het die dag nog een paar keer gebruikt. Sindsdien heb ik het eigenlijk bijna niet meer nodig gehad. Daarnaast gelijk ook weer aan de Immunase druppeltjes opgepakt. Een extra oppepper om op krachten te komen.

Als zelfstandig ondernemer heb je weinig tijd voor ziek zijn en moet je zo snel mogelijk weer op volle kracht kunnen draaien. Daarvoor nam ik Neurolase druppels, die me ondersteunden bij vermoeidheid. Nou of het nou aan de combinatie ligt, maar ik voel alsof ik een powerboost heb gehad. Ik neem nu elke ochtend mijn druppels, even voor in de mond spoelen om de enzymen aan mijn lichaamstemperatuur te laten wennen en ik voel het gewoon door mijn lichaam heen prikkelen en kracht verspreiden. Ik kan me beter richten op mijn werk en heb ook weer overzicht na mijn ziekzijn. Zelfs mijn zakelijke gesprekken zijn uitermate doeltreffender en efficiënter.

Kortom: Bedankt Corpus Health voor de ondersteuning bij snel weer aan de slag te kunnen.

– Stephany Roeby, ZZP onderneemster uit Den Haag –

“IK VOELDE MIJ PER BEHANDELING STEEDS BETER!”

Mijn eerste kennismaking met de praktijkruimte van Corpus Health was tijdens een cursus die ik volgde, die daar door Janet Wijman gegeven werd. De ruimte en sfeer voelden plezierig aan, en de koffie was lekker 🙂

Mijn 2e kennismaking was voor mijn dochter. Zij is door Fred en Carlita zodanig opgevangen en behandeld, dat ze in de tijd van een half jaar tot bloei kwam van een onzeker, angstig meisje naar een zelfbewuste jonge vrouw, waarbij haar hersens weer optimaal konden functioneren. Ze heeft haar examens goed doorstaan en inmiddels volgt ze colleges op de universiteit. Het was voor mij heel bijzonder om die periode, door een duidelijke uitleg wat er allemaal voor- aan- en met haar aan behandelingen gedaan werd, op de voet te kunnen volgen.

Mijn 3e kennismaking was voor mezelf. Ik had veel en vaak last van migraine-achtige hoofdpijnen. Toen het echt niet meer ging nam ik contact op en werd er, zelfs op zaterdag, onmiddellijk tijd voor mij vrijgemaakt. Ik ben op heel deskundige en persoonlijke wijze geholpen en begeleid, op een manier die ik nog nooit elders heb mee mogen maken. Ik heb eindelijk een plek gevonden waar begrepen wordt wat er aan mij mankeerde, en waar er ook daadwerkelijk iets aan de oorzaak gedaan wordt (niet slechts de symptoom-bestrijding die je elders vaker tegenkomt). De behandelingen en de coaching zijn tot in detail op de individuele persoon afgestemd, en er wordt altijd tijd gemaakt voor een kopje koffie en een praatje, hoe druk het ook is.

Ik voelde me per behandeling steeds beter!
Kortom, ik kan iedereen aanbevelen om eens vrijblijvend langs te gaan bij Corpus Health. Je wordt er beter van!!! Fred en Carlita, dank voor jullie tijd, inzet en aandacht. Jullie betekenen veel voor mij!

– Y uit Zoetermeer –

“TOEN IK VOOR HET EERST BINNEN KWAM WAS IK EEN BANG VOGELTJE”

Gelijk na de eerste AVE behandeling merkte ik verschil. Na een paar behandelingen liep ik weer vrolijk rond, met een stuk minder angsten.

De neurofeedback behandelingen die ik daarna kreeg hielpen voor zelfvertrouwen, maar vooral voor concentratie en mijn prestatie op school. Het eerste jaar van de universiteit is stressvol, maar hier heb ik nauwelijks meer last van door AVE.

Maar buiten al deze hulp kan ik bij Corpus Health ook gewoon mijn ei kwijt, dat is ook heel fijn! Dus ik raad het zeker aan om een afspraak te maken bij Corpus Health, met welk probleem dan ook!

– Anoniem –