REGULIER ‘UITBEHANDELD’ EN NU…?

Het komt vaker voor dan we denken. Iemand mankeert iets, en wordt als ‘uitbehandeld’ door een arts of specialist naar huis gestuurd. U gaat dan wellicht op zoek naar alternatieven. En zo komt u terecht bij Corpus Health.

Integrale Therapie Zoetermeer Beeldmerk

Bij Corpus health hebben wij alle disciplines in eigen huis om op 1 dag alle controles te kunnen doen die nodig zijn. Er kan gebruikt gemaakt worden van een complete bodyscan, een QEEG, een cardioscan, een rugscan of voor de longfunctie een meting met de Spirotiger.

Er is dan aan het eind van de dag al een globaal beeld en paar dagen later kan er een compleet behandelplan voor u klaar liggen, samen met een duidelijk kostenplaatje. Daarna kan op een hele korte termijn gestart worden met eventuele behandelingen die voor u nodig zijn. Niemand zit graag in onzekerheid over zijn of haar gezondheid.

Bij Corpus Health hebben we korte, snelle lijnen, en doen de onderzoeken in eigen huis. Daardoor hoeven we niet eindeloos door te verwijzen en kunnen we u snel helpen. Op Corpus Health kennen wij namelijk het woord ‘uitbehandeld’ niet.