ZAKELIJK

Topprestatie, ziekteverzuim voorkomen of sneller aan de slag?
Voor uw bedrijf en uw medewerkers zijn er unieke mogelijkheden binnen de praktijk van Corpus Health.

Integrale Therapie Zoetermeer - Zakelijk

Er zijn drie doelstellingen waarmee u of uw medewerkers/collega’s terecht kunnen bij Corpus Health.

VOORKOMEN VAN WERKVERZUIM EN ZIEKTE

Als u of één van uw medewerkers voor langere tijd ziek dreigt te worden door bijvoorbeeld een burn-out kan dit wellicht voorkomen worden door bijvoorbeeld rTMS, Audio Visuele Entrainment, tDCS en neurofeedbacktrainingen. De werkwijze is in dit geval identiek aan de behandeling van particulieren met soortgelijke klachten.

RE-INTEGRATIE VAN EEN REEDS ZIEKE MEDEWERKER

Gezien onze uitstekende resultaten op het gebied van burn-out en andere werkgerelateerde klachten zijn rTMS, neurofeedback, Audio Visuele Entrainment en tDCS succesvolle, trefzekere therapieën.

PEAK PERFORMANCE

Dit beoogt prestatieverbetering door middel van rTMS, neurofeedback, Audio Visuele Entrainment en tDCS. Deze toepassing van verschillende therapieën samen, is (ten onrechte) nog relatief onbekend, maar wel in opkomst. Er wordt hierbij aandacht gegeven aan werkgerelateerde stressklachten waar vrijwel iedereen mee te kampen krijgt. Daarnaast worden er trainingen gegeven, die gericht zijn op het verbeteren van functies als:

  • Concentratie

  • Cognitieve flexibiliteit

  • Creativiteit

  • Mentale weerbaarheid

  • Snel herstel na teleurstellingen/tegenslagen

Ervaring leert dat bij personen met minimale klachten al met 5 – 10 sessies zeer veel resultaat te behalen valt met neurofeedback. Hierbij geldt dat meerdere trainingen leiden tot een sterker en stabieler effect. Wij hebben de unieke mogelijkheid om tot drie personen tegelijk te behandelen in drie afzonderlijke ruimtes die alle faciliteiten hebben die hiervoor nodig zijn.

Wilt u meer weten over hoe u binnen uw organisatie ziekteverzuim kan voorkomen of zieke medewerkers zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Bel: 079 3311 674 of stuur een mail naar: info@corpushealth.nl

Integrale Therapie Zoetermeer Bodyscan Hart Groen

ZIEKTEVERZUIM VOORKOMEN/GENEZEN?

Wilt u meer weten over hoe u binnen uw organisatie ziekteverzuim kan voorkomen of zieke medewerkers zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om samen naar de mogelijkheden te kijken.

CONTACT OPNEMEN